HS&P

Diensten > Persoonlijke effectiviteit > Succesvol in je functie

Succesvol in je functie

Je hebt het razend druk. Er komt veel op je af. Bezuinigingen, targets die gehaald moeten worden, het tevreden houden van cliënten en collega´s, met altijd te weinig middelen en personeel. Hoe houd jij het overzicht in die turbulentie?

“Verbazingwekkend wat er met je gebeurt als je gaat zien hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt, maar zeker ook hoe de wereld, de mensen om je heen, je collega’s en superieuren naar jou kijken. Vooral die laatste slag heeft me geholpen mijn eigen gedrag aan te passen en veel effectiever te worden.” Jacqueline, senior manager

In dit traject gaan we na hoe je gedrag zowel effectiever als efficiënter kan worden. We onderzoeken welke andere manieren van werken en organiseren er zijn, die bij jou passen en die jou versterken. Waarmee je én voldoet aan de eisen die aan jou en je afdeling worden gesteld én het overzicht en de rust behoudt. Al je activiteiten, zowel werk als privé, komen beter in balans.

Praktisch
We stellen samen een coachingstraject vast waarin de doorlooptijd, keuze van de begeleider, de vorm van begeleiding en de eraan verbonden kosten worden opgenomen. Wanneer nodig of gewenst besluit je om een gerichte opleiding of training te volgen.