HS&P

Diensten > Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke effectiviteit

Voor het verbreden en verder verbeteren van je manier van werken.

Net als veel anderen wil je, zeker in deze tijd, inzicht en overzicht over je omgeving en over je zelf. Hoe kunnen jij en je afdeling of organisatie (nog) effectiever bijdragen? Je bent uit op een betere verhouding tussen de tijd die je aan zaken besteedt en de resultaten die dat oplevert. Of een andere balans tussen werk en privé.

Management Coaching

Je wilt klankborden en sparren met iemand van buiten de organisatie om een zo goed mogelijk overzicht te krijgen over ontwikkelingen en daar passend mee om te gaan.

Lees meer >>

Succesvol in je functie

Je hebt het razend druk. Er komt veel op je af. Bezuinigingen, targets die gehaald moeten worden, het tevreden houden van cliënten en collega´s, met altijd te weinig middelen en personeel. Hoe houd jij het overzicht in die turbulentie?

“Verbazingwekkend wat er met je gebeurt als je gaat zien hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt, maar zeker ook hoe de wereld, de mensen om je heen, je collega’s en superieuren naar jou kijken. Vooral die laatste slag heeft me geholpen mijn eigen gedrag aan te passen en veel effectiever te worden.” Jacqueline, senior manager

Lees meer >>