HS&P

Over ons

Over ons

Wat is HS&P

HS&P

HS&P is een bureau van ondernemende coaches. Alle aangesloten coaches zijn gevestigd als zelfstandig ondernemer en waren eerder werkzaam als manager of professional binnen overheid en bedrijfsleven. Allen hebben de spannende stap gezet van werknemerschap naar ondernemerschap. Cliënten waarderen de doorleefde ervaring van waaruit ze coachen, begeleiden en ondersteunen.

Lees verder >>

images/artikel/2010-02_h-van-de-schraaf.png
Henny van de Schraaf

Grondlegger van HS&P is Henny van de Schraaf, sinds 2001 (outplacement) coach en begeleider en daarvoor vele jaren werkzaam op verantwoordelijke posities binnen het bedrijfsleven. Henny is gefascineerd door de manier waarop mensen hun authenticiteit zoeken en vasthouden. Hij heeft grote ervaring in het begeleiden van mensen bij zo'n proces: eerst in Nederland binnen de Rabobank Academie, later als hoofd opleidingen en professionele ontwikkeling bij Rabobank International.

Lees verder >>

Visie

De cliënt centraal

Bij de invulling van onze begeleiding staat u als cliënt centraal en niet een of andere methode die we hanteren. Wat we doen is zo veel mogelijk op u toegesneden, uiteraard binnen de afgesproken financiële & tijdskaders.

“Zeer effectieve coaching, waarin veel gebeurt in weinig tijd. Ik heb al eerder coaching gehad, maar bij HS&P had ik voor het eerst het gevoel dat het echt om mij ging en niet om de test of het label dat iemand op me wil plakken.” Vera, senior marketing manager.

Lees verder >>

Degelijke kwaliteit

HS&P levert degelijke kwaliteit en in onze begeleiding combineren we zakelijkheid met persoonlijke verbinding en verdieping. Zakelijkheid omdat het er ten slotte om gaat hoe u als cliënt verder kunt; persoonlijke verbinding en verdieping omdat we echt tot de kern gaan.

“Door de begeleiding van HS&P ontdekte ik gaandeweg, eigenlijk tot mijn verrassing, welke blokkades mij weerhielden om een volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Door de feedback van mijn coach heb ik nieuwe inzichten in mijn eigen houding en gedrag opgedaan. Dit maakt mijn omgang met collega’s makkelijker en effectiever dan voorheen. Binnen 2 maanden werd ik toegelaten tot het senior kader van mijn organisatie.” Thom, senior ICT manager binnen een grote bank.

Werkwijze

Dynamisch coachen

Inzicht krijgen in jezelf en in je omgeving, nagaan hoe en waar je verder wilt, stappen in je loopbaan zetten, in je carrière – misschien wel in je hele leven – is een dynamisch proces wat veel met mensen doet. Het betekent vaak persoonlijke vernieuwing met loslaten van oude patronen, van oude manieren van kijken en doen, soms van oud zeer. En daarna de ruimte die ontstaan is zich laten vullen met nieuwe manieren van kijken, werken en doen, nieuwe manieren van leven. Wat daar voor nodig is verschilt per individu.

Lees verder >>