HS&P

In je element

Ruimte voor je talenten & je passie

Je verlangt naar ruimte en verandering. Misschien dat de passie weg is omdat je bent uitgekeken op je huidige baan. Of omdat je meer kunt dan er nu van je gevraagd wordt, maar je talenten niet gewaardeerd worden. Of ze krijgen onvoldoende ruimte door een directief management. Je bent goed opgeleid maar krijgt weinig autonomie in je werk. Je voelt je opgesloten.

Weer in je element

Door onze begeleiding kom je weer in verbinding met jezelf, stap je uit die situatie. We verruimen je blik, op je zelf en op je omgeving. Zodat je gaat zien hoe je weer werk kunt hebben dat je bevrediging schenkt, dat je uitdaagt en oprekt, dat je doet groeien. Werk dat er voor jou toe doet.

Je bent in je element als je vooral datgene kunt doen waar je goed in bent. Veel mensen weten eigenlijk niet goed wat hun talenten zijn. Het in kaart brengen van je sterke punten is een essentieel en inspirerend onderdeel van dit traject. Het geeft zelfvertrouwen en is de basis voor volgende stappen.

Nadat we je talenten hebben geïnventariseerd komt vanzelf de vraag naar boven: in wat omgeving komen die talenten het beste tot hun recht, waar worden ze op waarde geschat? Als dat niet in je huidige baan is, waar dan wel? We verkennen mogelijke omgevingen en we sluiten af met een concreet stappenplan over hoe jij verder kunt en wilt.

Praktisch

De ervaring leert dat 6 begeleidingssessies meestal voldoende zijn.

Omvang: 6 individuele begeleidingssessies
Doorlooptijd: 8-10 weken