HS&P

Diensten > Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Als je benieuwd bent hoe een volgende stap in je loopbaan of carrière eruit kan zien.

Je vraagt je af wat je wilt, hoe je verder kunt. Niet dat je per sé met een probleem zit, maar je bent wel benieuwd hoe een volgende stap in je loopbaan eruit zou kunnen zien, en wat je daar voor moet doen. Het zijn bijzondere tijden en hoe kun jij daar het beste op inspelen?

Een goed gesprek

Je wilt eens praten over hoe je verder kunt. Een goed gesprek met iemand die ervaring heeft, die onafhankelijk is en die je kunt vertrouwen. En die je helpt vragen te beantwoorden als: pas ik nog wel in m'n huidige baan of beroep? Voel ik nog inspiratie? Kan ik me verder ontwikkelen? Wat belemmert me om een volgende stap te zetten?

“Eindelijk heb ik de eerste stap gezet. Het voelt als een hele opluchting. Gek hoe lang je met zoiets rondloopt, en hoe lang het dan toch nog duurt voordat je de stap zet om te bellen. Ik verheug mij op het gesprek.” Carlijn, manager in de zorg

Lees meer >>

In je element

Je verlangt naar ruimte en verandering. Misschien dat de passie weg is omdat je bent uitgekeken op je huidige baan. Of omdat je meer kunt dan er nu van je gevraagd wordt, maar je talenten niet gewaardeerd worden. Of ze krijgen onvoldoende ruimte door een directief management. Je bent goed opgeleid maar krijgt weinig autonomie in je werk. Je voelt je opgesloten.

Lees meer >>

Stappen in je loopbaan

Je vraagt je af wat je wilt, hoe je verder kunt. Niet dat je per sé met een probleem zit, maar je bent wel benieuwd hoe een volgende stap in je loopbaan eruit zou kunnen zien, en wat je daar voor moet doen. Je wilt een zetje om die volgende stap echt te gaan zetten.

Focus op je talenten

We inventariseren jouw kwaliteiten en talenten. Wat doet er voor jou toe? Wat drijft je? Welke ervaringen heb je opgedaan en wat heb je daarvan geleerd? Op welke gebieden kun je je nog verder ontwikkelen? Hoe pak je dat aan?

We concentreren ons op je talenten, op wat je goed kunt. Daar ben je authentiek, daar zit je kracht en je doet er verstandig aan daar op te bouwen en om die verder te ontwikkelen.

Lees meer >>

Voor jezelf beginnen

Je wilt voor je zelf beginnen en zoekt ondersteuning bij het maken en realiseren van je plannen. Uit eigen ervaring kennen we de uitdagingen waar starters mee te maken krijgen. Met inschakeling van ons brede netwerk helpen we hobbels te nemen. Je maakt de overgang van 'je afhankelijk voelen' naar 'onafhankelijk zijn'.

Lees meer >>