HS&P

HS&P

HS&P is een bureau van ondernemende coaches. Alle aangesloten coaches zijn gevestigd als zelfstandig ondernemer en waren eerder werkzaam als manager of professional binnen overheid en bedrijfsleven. Allen hebben de spannende stap gezet van werknemerschap naar ondernemerschap. Cliënten waarderen de doorleefde ervaring van waaruit ze coachen, begeleiden en ondersteunen.

HS&P begeleidt mensen om een eigen lijn -die bij hen past en die hun bevalt- in hun leven en werk te (her)vinden. We zoeken autonomie en authenticiteit van mensen, gebruiken oriëntaties om die te laten ontdekken en bewust te worden. Kort gezegd bepalen oriëntaties de manier waarop we betekenis geven aan de dingen om ons heen, hoe we in de wereld staan, wat we van belang vinden.

Soms blijkt het daadwerkelijk zetten van de stap naar die andere, meer passende omgeving behoorlijk lastig. De nieuwe ruimte lokt, het nieuwe perspectief wenkt, maar het voelt onwennig, soms zelfs angstig om erin te stappen. Alsof je de enige bent die de andere kant opzwemt. Onze begeleiding is er speciaal op toegespitst om die angst, onzekerheid en twijfel te overwinnen. Je durft op jezelf te vertrouwen en zet die bevrijdende stap.