HS&P

Over ons > Visie

Visie

De cliënt centraal

Bij de invulling van onze begeleiding staat u als cliënt centraal en niet een of andere methode die we hanteren. Wat we doen is zo veel mogelijk op u toegesneden, uiteraard binnen de afgesproken financiële & tijdskaders.

“Zeer effectieve coaching, waarin veel gebeurt in weinig tijd. Ik heb al eerder coaching gehad, maar bij HS&P had ik voor het eerst het gevoel dat het echt om mij ging en niet om de test of het label dat iemand op me wil plakken.” Vera, senior marketing manager.

Lees meer >>

Degelijke kwaliteit

HS&P levert degelijke kwaliteit en in onze begeleiding combineren we zakelijkheid met persoonlijke verbinding en verdieping. Zakelijkheid omdat het er ten slotte om gaat hoe u als cliënt verder kunt; persoonlijke verbinding en verdieping omdat we echt tot de kern gaan.

“Door de begeleiding van HS&P ontdekte ik gaandeweg, eigenlijk tot mijn verrassing, welke blokkades mij weerhielden om een volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Door de feedback van mijn coach heb ik nieuwe inzichten in mijn eigen houding en gedrag opgedaan. Dit maakt mijn omgang met collega’s makkelijker en effectiever dan voorheen. Binnen 2 maanden werd ik toegelaten tot het senior kader van mijn organisatie.” Thom, senior ICT manager binnen een grote bank.

Lees meer >>